Rent a car Timisoara

Biroul din Timisoara pune la dispozitie o serie de serivicii de inchirieri auto in Timisoara precum transfer de la si catre aeroport, inchirieri de masini cu sau fara sofer, minivan-uri de 8+1 locuri sau mai mari, in functie de disponibilitate.

Va propunem in cadrul ofertelor noastre de inchirieri de masini alternativa unei calatorii in conditiile confortabile si sigure pentru dumneavoastra.

Coordonate GPS: 45.809722° N 21.337778° E 

Autoturismele pot fi preluate direct din aeroportul ”Traian Vuia” Timisoara sau din oras, la adresa specificata de dumneavoastra.

Va punem la dispozitie posibilitatea de a inchiria scaune de copil de diferite dimensiuni, astfel aveti siguranta ca orice copil, indiferent de varsta, va fi protejat pe tot parcursul calatoriei.

O data cu posibilitatea de a face rezervari de masini dotate cu GPS, veti scapa de grija traseului si va veti bucura de o calatorie lipsita de griji.

Totodata, ne-am gandit sa fim prevazatori si sa includem in oferta noastra de inchirieri masini posibilitatea de a opta pentru autoturisme de inchiriat dotate cu lanturi de zapada.

Biroul nostru este situat in Zona de Sosiri Internationale, vis-a-vis de punctul de Informatii, sub denumirea Enterprise Rent a Car.

Reprezentant: Sorin Cimpoeru
Adresa: 2 Aeroport Street, 307200 Ghiroda, Traian Vuia International Airport
Telefon mobil: 0040-720.111.630
E-mailtimisoara@touringrentauto.ro

Formular de contact

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message