Despre noi

Touring Rent Auto face parte din holdingul Touring Eurolines Romania si se situeaza in topul firmelor de inchirieri masini, ofering spre inchiriere atat autovehicule din clasa economy cat si din clasa lux, pentru toate sectoarele de piata din Romania si strainatate.

Cu o experienta din 2001 si o retea extinsa la nivel national, Touring Rent Auto reprezinta o poveste romaneasca de succes. Pasiunea noastra pentru inchirierile de masini la preturi accesibile si fara taxe ascunse ne-a ajutat sa ne construim si sa pastram o reputatie solida in randul firmelor de inchirieri de masini. Daca aveti nevoie de masini de inchiriat ieftine pentru mediul dumneavoastra de afaceri sau pentru utilizare personala, va punem la dispozitie un serviciu de inchirieri pe termen lung in functie de nevoile dumneavoastra.

Filozofia Touring Rent Auto se concentreaza pe furnizarea unui serviciu calitativ, bazat pe pret, produs si disponibilitate, turistilor, rezidentilor si companiilor internationale.
 Popularitatea de care ne bucuram se datoreaza faptului ca ne angajam sa livram autoturisme de inchiriat la locul potrivit, la momentul potrivit, la pretul cel mai bun! Un alt motiv pentru care am surclasat alte firme din inchirieri masini il reprezinta faptul ca dispunem de o gama larga de masini din clasa economy, premium, microbuze si autocare cu toate atributele si beneficiile pe care le cautati intr-un serviciu profesionist de inchirieri auto.

Inchirieri auto Romania

Unul din motivele pentru care ne detasam de celelalte firme de masini de inchiriat este, pe langa multe altele, transparenta in abordarea procesului de inchiriere de masini. Spre deosebiere de alte firme de inchirieri masini, la Touring Rent Auto pretul afisat este intocmai cu cel platit. Avem un serviciu de inchirieri masini ieftine, fara alte taxe ascunse.

Sa ajungeti la destinatie la timp este una din prioritatile noastre! Touring Rent Auto va ofera posibilitatea de a face numeroase rezervari auto in cadrul programului de inchirieri auto. De asemenea, va punem la dispozitie oferte de inchirieri auto in Bucuresti, SibiuTimisoara si Cluj, in cadrul carora puteti face rezervari auto fie online, fie prin intermediul agentiilor Eurolines.

In toate aceste orase, Touring Rent Auto dispune de masini de inchiriat ieftine, pentru care puteti face rezervari auto si pe care le puteti inchiria in afara altor taxe de relocalizare. De asemenea, va putem livra masini de inchiriat oriunde in tara prin intermediul retelei de peste 40 agentii de turism Eurolines din Romania, dar si direct in orice localitate doriti dumneavoastra.