Leasing operational

Touring Rent Auto ofera servicii de inchirieri masini in leasing operational. Programul nostru include o gama variata de servicii de inchirieri de autovehicule: inchirieri sedan, inchirieri break, inchirieri microbuze, inchirieri autocare sau inchirieri masini teren.

Solutia de leasing operational / inchiriere pe termen lung este un serviciu integrat care se reflecta printr-o rata lunara fixa, in intregime deductibila si care ia in considerare, pentru autovehicululele dorite, un numar estimat de kilometri de parcurs si o perioada de timp, fara avans. In acest fel veti utiliza autohiculele in conditii de costuri eficiente, atat timp cat activitatea dumneavoastra are nevoie.

Astfel, clientii utilizeaza vehiculele intr-un mod personalizat pe nevoile de deplasare, fara a le avea in proprietate si fara procesele birocratice asociate, de mentenanta si management. Flota de vehicule este astfel noua, fara investire de capital in achizitionarea ei si fara probleme de re-vanzare in viitor a acesteia. Rata lunara este stabilita la un nivel fix pentru intreaga perioada a contractului, permitand astfel costuri exacte de bugetat intr-o maniera eficienta.

Un pachet de servicii de management a flotei de vehicule reduce considerabil operatiunile zilnice ale companiei dumneavoastra. Doar cu un singur contract puteti avea rezultatul dorit pentru activitatile dumneavoastra zilnice legate de vehicule, cu o gama larga de produse si servicii asigurate de diferiti furnizori.

Avantaje leasing operational

Comanda, livrare si inmatriculare autoturisme
Touring Rent Auto ofera consultanta in alegerea modelului de autovehicul, in conditii avantajoase, eliminand astfel procedurile complicate legate de comanda si livrarea autovehiculului, plata taxelor si inmatricularea acestuia.Utilizatorul masinii trebuie doar sa primeasca autovehiculul la data stabilita si comunicata de catre departamentul after-sales.

Avem relatii de colaborare cu toti importatorii de autovehicule noi. Volumul mare de vehicule cumparate ne ofera conditii mai bune de achizitionare a acestora, beneficii pe care noi le transferam apoi catre clientii nostri.

Touring Rent Auto va ajuta si cu:
– Lansarea si urmarirea comenzii autovehiculelor.
– Coordonarea procesului de livrare si mentinerea contactului cu importatorii.
– Preluarea, controlul si plata facturilor de achizitie.
– Inmatricularea temporara si definitiva a autovehiculelor.

Service
Touring Rent Auto este responsabil pentru Coordonarea si controlul reviziilor periodice prin mentinerea unui contact permanent cu reprezentantele si totodata, colectarea si plata tuturor facturilor de service.

In plus castigati din:
– Controlul permanent al costurilor de reparatii si tarife preferentiale negociate cu unitatile service
– Service periodic recomandat, la fiecare limita de kilometri aferenta
– Estimare cu usurinta a tuturor costurilor legate de intretinerea flotei. Din moment ce se va plati o valoare fixa, sunteti protejati de eventuale costuri neprevazute de intretinere.

Asigurari
Touring Rent Auto ofera vehicul de inlocuire in 48 ore in cazul in care cel utilizat este imobilizat din cauza reparatiilor necesare sau furt.
In caz de imobilizare soferul vehiculului trebuie doar sa sune la Touring Rent Auto. Utilizatorul va beneficia astfel de cea mai buna solutie pentru a-si continua activitatea.

Se mai ofera si:
– Asigurare Full Casco & RCA.
– In cazul in care circulati in afara spatiului Uniunii Europene, va punem la dispozitie asigurare Carte Verde.
– Emitem polite de asigurare, le urmarim si reinnoim pe perioada utilizarii vehiculului.
– Plantim ratele de asigurare
– Oferim asistenta pentru sofer in caz de accident.
– Punem la dispozitie serviciul de administrarea daunelor.
– Programam vehiculul pentru reviziile periodice si reparatii, controlam si urmarim stadiului reparatiilor in caz de accident.
– Facem receptia si controlul facturilor de reparatii.
– Urmarim platiler despagubirilor si mentinem relatia cu compania de asigurari.

Informatii utile leasing operational

Va oferim posibilitatea inchirieri masini pe termen lung in principalele orase din Romania. Ofertele noastre includ intretinerea masinii, asigurare RCA si CASCO, kilometri nelimitati si masini de inlocuire in caz de accident sau orice tip de defectiune. Pentru mai multe detalii despre leasing operational auto, puteti contacta echipa completand formularul care se gaseste pe prima pagina sau accesati formularul de inchirieri auto.