Rent a car extern

Touring Rent Auto a inclus in cadrul programului de inchirieri masini in strainatate un sistem de rezervari auto menit sa va ajute sa va personalizati cererile de transport. Completand formularul de rezervare pentru inchirierile de masini in strainatate, veti obtine rapid, un calcul orientativ al costurilor de transport. In doar cativa pasi va puteti rezerva masina dorita pentru plimbarile din vacanta.

Inchirieri masini strainatate in sistem online

Este neplacut sa va aflati in vacanta intr-un oras strain si sa ratati obiective turistice importante datorita faptului ca nu aveti o masina personala pentru a va deplasa rapid dintr-un punct in altul, iar zilele trec fulgerator. In astfel de situatii, o masina inchiriata pe durata sejurului va poate salva si va poate ajuta sa calatoriti rapid si relaxat dintr-un colt in altul al orasului in care va aflati. Rezervand o masina in strainatate in sistem online de la Touring Rent Auto, in doar cativa pasi, veti primi informatii cu privire la tipurile de masini de inchiriat, disponibilitatea autoturismelor de inchiriat, dotarile acestora, serviciile incluse in pret, precum si o serie de taxe aditionale pe care trebuie sa le achitati. Dupa ce ati parcurs toti acesti pasi simpli, nu va mai ramane decat sa plecati linistiti in vacanta cu certitudinea ca masina inchiriata va asteapta la destinatie si urmeaza sa va conduca in cele mai bune conditii oriunde va doriti!

Informatii utile inchirieri auto strainatate

Este important de stiut ca serviciul de rezervari masini din cadrul serviciului de inchirieri masini strainatate se fac inainte cu cateva zile de data plecarii, iar perioada maxima de inchiriere este de maxim 28 de zile. Daca totusi doriti sa faceti rezervari in termen scurt, este indicat sa contactati direct unul din agentii Touring Rent Auto. Va invitam sa completati formularul de inchiriere de pe pagina principala si veti obtine date importante cu privire la serviciile de transport de care puteti beneficia. Pentru o oferta personalizata in cadrul programului de inchirieri de masini in strainatate, va rugam sa ne contactati.