Cum puteti inchiria o masina online

In situatia in care masina personala prezinta o defectiune tehnica, a suferit o avarie in urma unui accident si reparatiile dureaza o perioada mult prea indelungata de timp sau pur si simplu nu este la indemana in orasul in care sunteti, va trebui sa gasiti o cale de a duce la bun sfarsit treburile zilnice si de a va deplasa cu usurinta. Solutia, in cazuri de acest gen este sa apelelati la la inchirierea unei masini de la Touring Rent Auto si sa optati pentru un autoturism, care sa va poata duce acolo unde aveti nevoie, fara a va priva de confort.

Daca faceti  parte dintre acele persoane care se tem ca inchirierea unei masini este o procedura complicata si din acest motiv o evitati in favoarea altor solutii mult mai costisitoare sau obositoare (utilizarea taxiului sau mersul pe jos) este momentul sa aflati ca o masina se poate inchiria extrem de simplu, urmand numai cativa pasi si facand numai plati transparente.

Cand ati decis ca aveti nevoie de o masina inchiriata pentru a va deplasa cu usurinta, primul lucru necesar este sa apelati la o companie serioasa, cu recomandari bune si flota generoasa, astfel incat sa existe certitudinea, inca de la bun inceput, ca aveti de unde alege ceea ce va doriti si ca serviciile pentru care platiti vor fi la cel mai inalt nivel.

Pasii necesari pentru inchirierea unei masini

Completarea formularului online. Formularul se gaseste pe prima pagina a siteului si are campuri pentru orice vreti sa soliciti din partea firmei rent a car (orasul, locatia, data si ora de livrare/returnare, clasa masinii, extraoptiuni de sofer, scaun copil, lanturi zapada, gps, router mobil). Completati toate campurile cu date exacte si veti obtine pretul total de inchiriere. Odata completat tot formularul, acesta se expediaza pentru a fi procesat, urmand sa fiti contactat de un consultant pentru a finaliza contractul de inchiriere.

Semnarea contractului. Inainte de a intra in posesia masinii, fie la sediul companiei, fie la adresa la care ati solicitat livrarea masinii, va trebui sa semnati contractul de inchiriere, conform caruia sunteti de acord cu termenii si conditiile de inchiriere, precum si cu masina pusa la dispozitie.

Plata garantiei. Dupa ce toate detaliile privind inchirierea au fost puse la punct de comun acord cu agentul, iar contractul este semnat, va trebui sa achitati o garantie ce semnifica participarea / franciza clientului la asigurarea Full Casco, limitand astfel responsabilitatea in cazul unui  accident provocat din vina dumneavoastra. Aceasta garantie, variabila  in functie de clasa aleasa, se achita numai cu cardul in momentul in care preluati masina si se elibereaza in cateva zile lucratoare (intre 2 si 21) daca autoturismul este returnat in aceleasi conditii tehnice si estetice ca la preluare.

Plata pentru inchirierea masinii. Tot in momentul in care intrati in posesia masinii veti avea de achitat si costul total de inchiriere al masinii incluzand si eventualele optiuni.

Conditii esentiale pentru a putea inchiria o masina

– Perioada minima pentru care puteti inchiria masina este de o zi.

– Masina inchiriata va trebui returnata in aceleasi conditii tehnice si estetice.

– Varsta minima a persoanei care poate apela la inchirieri auto este 21 de ani.

– Vechimea permisului de conducere trebuie sa fie de minim 12 luni in momentul preluarii masinii.

Este atat de simplu! Nu sunt de urmat decat de patru pasi pentru a putea inchiria un autoturism si nici macar nu trebuie sa va deplasati, Touring Rent Auto asigurand livrarea masinii intr-un timp cat mai scurt, oriunde aveti nevoie, astfel incat planurile sa nu va fie intarziate din cauza lipsei autoturismului.