Avantajele serviciului de Leasing Operational

Dupa cum bine stii deja, Touring Rent Auto acopera o gama completa de servicii din sfera inchirierilor de masini, iar printre acestea se numara programul nostru de inchirieri de autoturisme in leasing operational. Serviciul de leasing operational este destinat in primul rand celor care doresc sa inchirieze un autoturism pe termen lung la un pret avantajos, reflectat printr-o rata fixa care se deduce integral, in functie de durata inchirierii si de numarul de kilometri parcursi. Mentionam de altfel si faptul ca acest serviciu nu presupune niciun fel de avans, iar acest lucru inseamna ca va veti putea desfasura activitatea cu ajutorul autovehiculelor noastre exact atata timp cat doriti.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui program este legat de faptul ca include toate tipurile de automobile de care aveti nevoie: sedan, break, microbuze, autocare sau chiar masini de teren. Un alt lucru important de mentionat este faptul ca Touring Rent Auto beneficiaza de cea mai noua flota de masini din Romania. Cu alte cuvinte, toate automobilele noastre au o vechime mai mica de 2 ani de zile si se ridica la cele mai inalte standarde din punct de vedere al dotarilor si al confortului.

In cazul in care veti dori sa incercati acest serviciu, trebuie sa stiti ca veti beneficia de consultanta profesionala in alegerea modelului de autovehicul dorit. Astfel, vom elimina din start riscul ca procedurile de comanda si de livrare, precum si cele de inamtriculare ori de plata a taxelor, sa devina o problema care sa incetineasca procesul. Singura grija pe care o veti avea va fi aceea de a va prezenta la data stabilita in locul din care va veti ridica autoturismul.

Mai mult decat atat, prin utilizarea servicului de leasing operational, coordonarea si controlul reviziilor periodice, precum si colectarea si plata tuturor facturilor, revin exclusiv in grija noastra. In acest mod, ne vom asigura ca voi sa aveti parte de costuri preferentiale de reparatii din partea service-urilor partenere, iar plata ratei lunare fixe va va scuti de absolut orice costuri neprevazute de intretinere.

In caz de furt sau de imobilizare a vehiculului din diverse motive (accidente, defectiuni), veti avea la dispozitie un autovehicul de inlocuire in doar 48 de ore. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati, iar noi vom rezolva aceasta problema pentru ca voi sa va puteti continua activitatea in cel mai scurt timp posibil.

Mai multe informatii despre acest serviciu puteti sa aflati accesand rubrica leasing operational de pe site-ul nostru sau contactandu-ne prin completarea formularului de contact.