Asteptari de la o firma de Rent a Car

Atunci cand inchiriezi o masina, primul lucru de care trebuie sa te asiguri este ca vei alege firma de rent a car potrivita. Experienta, credibilitatea si calitatea serviciilor oferite sunt doar cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le iei in calcul. Timpul pe care il aloci cautarilor si informarii corespunzatoare cu siguranta iti va fi pe deplin rasplatit ulterior. Faptul ca in momentul de fata te afli pe acest site nu poate decat sa insemne ca esti pe drumul cel bun.

Inainte de a te hotari asupra firmei de rent a car potrivita este extrem de important sa-ti faci o lista cu asteptarile pe care le ai de la masina inchiriata pentru a fi sigur ca vei avea parte de o experienta cat mai placuta. Exista cateva lucruri generale de mare importanta pe care fiecare dintre noi trebuie sa le aiba in vedere atunci cand isi alege masina pe care doreste sa o inchirieze:

1. Accesibilitatea

De foarte multe ori, alegem sa inchiriem o masina atunci cand ne aflam intr-o calatorie de afaceri sau cand avem nevoie sa ne deplasam dintr-un loc in altul in cel mai scurt timp posibil. Pentru ca tot procesul de preluare si de predare sa se desfasoare cat mai rapid, o firma de rent a car trebuie sa aiba atat o politica accesibila pentru clienti, cat si un numar suficient de mare de filiale in tara. Spre exemplu, Touring Rent Auto beneficiaza de filiale in cele mai mari orase din tara (Bucuresti, Sibiu, Timisoara si Cluj-Napoca) si de numerosi parteneri la nivel international.

2. Transparenta serviciilor oferite

Orice persoana care inchiriaza o masina trebuie sa stie inca de la inceput care sunt tarifele serviciilor pe care le solicita si modalitatile de plata aferente. In momentul in care completezi formularul de inchiriere, trebuie sa fii sigur ca nu exista comisioane ascunse sau costuri suplimentare neprecizate pentru masina pe care doresti sa o inchiriezi.

3. Calitatea masinilor inchiriate

Dintre toti factorii pe care trebuie sa ii ai in vedere atunci cand inchiriezi o masina , cel mai important este cu siguranta automobilul in sine. Daca vrei sa eviti pe cat de mult posibil riscurile de a intampina probleme tehnice sau neplaceri de alta natura, incearca sa afli intotdeauna vechimea autoturismului pe care urmeaza sa il inchiriezi. Deoarece stim cat de mult conteaza o experienta placuta cu masina inchiriata, Touring Rent Auto beneficiaza astazi de cea mai noua flota de masini la nivel national si de un serviciu de asistenta tehnica pentru clienti extrem de eficient.